Τηλ. Παραγγελίες: Τηλέφωνο+30 23510 22000

Καλάθι

Mini Cart

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Πιστόλι Αέρος Άνω Δοχείο 600cc - Μπεκ Ø1,7 BULLE (66502)
21.7

Πιστόλι Αέρος Άνω Δοχείο 600cc - Μπεκ Ø1,7 BULLE (66502)

21,70 €

Με ρυθμιστή ποσότητας χρώματος, ρυθμιστή βεντάλιας, μικρορύθμιση της πίεσης του αέρα.

- +
Παράδοση σε ένα Box Now locker δίπλα σου 24/7 από μόνο 2€
Η τιμή μπορεί να διαφέρει στο κατάστημα και online.
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
SKU 63-66-502
Κωδικός Προμηθευτή: 66502
Brand Bulle
Λεπτομέρειες
Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 

  • Πιστόλι οικολογικό - με χαμηλή πίεση μπορούμε να επιτύχουμε άριστες επιφάνειες, χωρίς χρήση περιττού υλικού.
  • Μπέκ 1.7 mm.
  • Άνω Δοχείο 600 cc
  • Ρυθμιστής βεντάλιας.
  • Ρυθμιστής ποσότητας χρώματος
  • Μικρορύθμιση της πίεσης του αέρα.
  • Σύνδεσμος αέρα με φρεζόβιδα.
  • Ελαφρύς πλαστικός κάδος
  • Πλαστικό καπάκι κάδου.

Θέση λειτουργίας:

Πριν θέσετε τον αερογράφο σε λειτουργία, θα πρέπει να ελέγξετε αν όλα τα παξιμάδια και οι βίδες είναι σφιχτά βιδωμένες στην θέση τους.

-Τοποθετήστε το ακροφύσιο και σφίξτε το ευθυγραμμίζοντάς το, έτσι ώστε το νούμερο που βρίσκεται πάνω του να είναι ορατό απόι μπροστά και δεξιά.

-Κλείστε τελείως την παροχή του αέρα προτού συνδέσετε τον αερογράφο στην σύνδεση με τον ταχυσύνδεσμο. Ο σωλήνας του αέρα θα πρέπει να έχει αντέχει πίεση λειτουργίας τουλάχιστον 10bar και να είναι ανθεκτικός σε χημικούς διαλύτες.

-Το πιστόλι βαφής έχει υποστεί επεξεργασία με αντι-οξειδωτικούς παράγοντες κατά την κατασκευή του στο εργοστάσιο και γι'αυτό θα πρέπει να καθαριστεί με διαλυτικό πριν την χρήση του.

Ρύθμιση παροχής αέρα με το μικρόμετρο

Η πίεση του αέρα μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις επιθυμητές τιμές και με τις συνθήγκες εργασίας. όταν το μικρόμετρο του πεπιεσμένου αέρα είναι σε κάθετη θέση (παράλληλα με το κύριο σώμα του αερογράφου) τότε επιτυγχάνεται ο μέγιστος ψεκασμός.

Μείωση ποσότητας χρώματος

Η ποσότητα χρωματος που περνάει από το ακροφύσιο του αερογράφου και κατά συνέπεια τη διαδρομή της βελόνας μπορεί να μειωθεί τμηματικά χρηιμοποιώντας τη βίδα ρύθμισης της ποσότητας χρώματος (στο πίσω μέρος του αερογράφου)

*Προσοχή

Όταν χρηιμοποιείτε χημικούς διαλύτες και καθαριστικά που βασίζονται σε αλογονωμένους υδρογονάνθρακες (πχ 1,1,1 τριχλωροαιθυλένιο, μεθυλενοχλωρίδιο) μπορεί να συμβαίνουν χημικές αντιδράσεις στο δοχείο ή στο πιστόλι και στα διάφορα γαλβανισμένα εξαρτήματα. Αν για παράδειγμα προστεθούν μικρές ποσότητες νερού στο 1,1,1 τριχλωροαιθυλένιο παράγεται υδροχλωρικό οξύ που προκαλεί οξείδωση.

Πιθανά προβλήματα και αντιμετώπιση

Πρόβλημα Πιθανή αιτία Πρόταση επίλυσης
Στο άκρο του αερογράφου παρατηρείοται διαρροή υγρού Ξένα σώματα έχουν συσσωρευτεί μεταξύ του άκρου και της βελόνας, εμποδίζοντας τη σφράγισή του. Καθαρίστε τη βελόνα του χρώματος με διαλυτικό
Το σχέδιο της βαφής έχει σχήμα σαν δρεπάνι Φυσσαλίδες αέρα ή το κύκλωμα του πεπιεσμένου αέρα έχει μπλοκάρει. Διαποτίστε με διαλυτικό και καθαρίστε. Στη συνέχεια καθαρίστε με την ειδική βελόνα το ακροφύσιο.
Το σχέδιο της βαφής έχει σχήμα οβαλ Έχει μαζευτεί βρωμιά στο άκρο του υγρού ή στην παροχή του συμπιεσμένου αέρα. Γυρίστε το ακροφύσιο κατά 180 μοίρες. Αν το πρόβλημα παραμένει τότε καθαρίστε το άκρο του υγρού και την παροχή του αέρα.
Το σπρέι της βαφής κάνει διακοπές Υπάρχει μικρή ποσότητα βαφής στο δοχείο ή το ακροφύσιο δεν είναι σφιχτά στην θέση του ή έχει χαλάσει η φλάντζα της βελόνας ή το ακροφύσιο έχει βρωμιές ή έχει χαλάσει. Γεμίστε το δοχείο με χρώμα, σφίξτε διάφορα τμήματα του αερογράφου και καθαρίστ το ακροφύσιο.
Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Brand Bulle
Καθαρό Βάρος 0,85kg
Brushless Όχι
Εγγύηση

warranty

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ