Τηλ. Παραγγελίες: Τηλέφωνο+30 23510 22000

Καλάθι

Mini Cart

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε την πιο γρήγορη, ποιοτική και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα εμφανίζονται αυτόματα τα μεταφορικά με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας και το βάρος του καλαθιού.

Εφόσον το σύνολο της αξίας (με ΦΠΑ) της παραγγελίας σας είναι άνω των 150€ και το καλάθι δεν υπερβαίνει τα 5 κιλά, η αποστολή είναι δωρεάν!

Οι αποστολές μέχρι και 20 κιλά γίνονται με μία εκ των συνεργαζόμενων courier (SPEEDEXΕΛΤΑ courier, ACS Γενική Ταχυδρομική), όπου μπορείτε να επιλέξετε ποια προτιμάτε, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Το κόστος με SPEEDEX ή ELTA είναι:

3,5€    για έως 2 κιλά

4,2€  για έως 5 κιλά 

6,5€    για έως 10 κιλά

10,5€  για έως 15 κιλά

15€  για έως 20 κιλά

Το κόστος με ACS είναι:

3,5€       για έως 2 κιλά

5,8€    για έως 5 κιλά

10,5€  για έως 10 κιλά

15€     για έως 15 κιλά

20€     για έως 20 κιλά

(*Στην ACS ισχύουν χρεώσεις για δυσπρόσιτες περιοχές, το έξτρα ποσό θα σας εμφανίζεται κατά την επιλογή της περιοχής σας και του ΤΚ)

Το κόστος με Γενική Ταχυδρομική είναι:

3,5€       για έως 2 κιλά

5€    για έως 5 κιλά

9€  για έως 10 κιλά

12€     για έως 15 κιλά

15€     για έως 20 κιλά

Το κόστος με BOX NOW είναι:

2€       για έως 2 κιλά

2,5€    για έως 5 κιλά

3,10€  για έως 10 κιλά

3,50€     για έως 15 κιλά 

Για αποστολές άνω των 20 κιλών θα σας προτείνεται η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία από το δίκτυο συνεργατών που έχει η ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ και θα δίνεται το σχετικό κόστος ανά περιοχή.

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, το κόστος είναι 2,20€ επιπλέον. Προσοχή, η αντικαταβολή δεν επιτρέπεται και δεν ισχύει σε αποστολές με μεταφορική.

Για παραγγελίες έως και τις 4 το απόγευμα, θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα και ο χρόνος παράδοσης θα είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Για συγκεκριμένα χωριά και απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να φτάσει τις 4-5 εργάσιμες ημέρες.

Για αποστολές με μεταφορική εταιρεία, η παραλαβή θα γίνεται από το πρακτορείο της πόλης σας που θα σας αναφέρουμε. Παραδόσεις με μεταφορική στο χώρο σας (κατ’οίκον) θα γίνονται μόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, 1ο και 2ο πόδι Χαλκιδικής, Λάρισας, Ελασσόνας, Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας, Σερρών, Κιλκίς, Δράμα, Κοζάνη, Βέροια, Σκύδρα, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά, Καβάλα. Για τα χωριά και τις υπόλοιπες περιοχές, εάν επιθυμείτε παράδοση στον χώρο σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε και να το ζητήσετε στο πρακτορείο όπου θα και σας αναφέρουν εάν είναι δυνατόν και το έξτρα κόστος που πιθανόν να υπάρχει.

Ο χρόνος παράδοσης με τις μεταφορικές εταιρείες είναι από 1 εργάσιμη ημέρα έως 7 ημέρες για τους νησιωτικούς προορισμούς.

 

Αναζήτηση αποστολής

Για αναζήτηση του δεματός σας με ACS εδώ

Για αναζήτηση του δεματός σας με ΕΛΤΑ courier εδώ

Για αναζήτηση του δεματός σας με SPEEDEX εδώ

Για αναζήτηση του δεματός σας με BOX NOW εδώ

 

*Περισσότερες πληροφορίες για την Box Now μπορείτε δείτε εδώ

 

Για αναζήτηση αποστολής με μεταφορική καλέστε 2351022000