Τηλ. Παραγγελίες: Τηλέφωνο+30 23510 22000

Καλάθι

Mini Cart

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Συλλογή Ελιάς
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φίλτρο

Τιμή
Ωφέλιμη Συνεχής Απόδοση
Πλάτος Εργασίας
Carbon Κοντάρι

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Η Συλλογή Ελιάς αποτελεί μια από τις πιο παλιές και σημαντικές γεωργικές δραστηριότητες, καθώς οι ελιές είναι ένας πολύτιμος πόρος και για την παραγωγή ελαιολάδου. ΣτονAravidis.gr, κατανοούμε τη σημασία της αποδοτικής και εύκολης συλλογής ελιών και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από μηχανήματα σχεδιασμένα ειδικά για αυτό το σκοπό.

Εξοπλισμός Συλλογής Ελιάς

Η σελίδα μας περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας Γεννήτριες Ελαιοραβδιστικών, Δονητές Ελιάς, Ελαιόπανα, και Ελαιόδιχτα, που είναι ιδανικά για την αποδοτική συλλογή ελιών. Με τη βοήθεια των Σακιών και Χτένιων μας, η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο απλή, εξασφαλίζοντας ότι οι ελιές συλλέγονται με τον πλέον οικονομικό και λιγότερο επεμβατικό τρόπο.

Ανάλυση και Φροντίδα

Η φροντίδα της ελιάς δεν σταματά στη συλλογή. Η Μέτρηση Οξύτητας και η χρήση Ανοξείδωτων Δοχείων για την αποθήκευση είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της ποιότητας του τελικού προϊόντος. Προσφέρουμε επίσης Συλλέκτες Καρπών και Βαρέλια για την εύκολη μεταφορά και αποθήκευση των ελιών.

Καινοτομία στη Συλλογή Ελιάς

Στον Aravidis.gr αναγνωρίζουμε την ανάγκη για καινοτομία και αποδοτικότητα στον τομέα της συλλογής ελιών. Προσφέρουμε τα πιο σύγχρονα Κοντάρια αέρος και Ανταλλακτικά ελαιοραβδιστικών-γεννητριών, διευκολύνοντας την αποδοτική και λιγότερο κουραστική συλλογή. Με την ευρεία γκάμα μας για τη Συλλογή Ελιάς, εξασφαλίζετε ότι ο κάθε επαγγελματίας και αγρότης θα βρει το κατάλληλο εργαλείο για τις ανάγκες του.