Τηλ. Παραγγελίες: Τηλέφωνο+30 23510 22000

Καλάθι

Mini Cart

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σας καλωσορίζουμε στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα aravidis.gr της εταιρείας ΑΡΑΒΙΔΗΣ Α.Ε.
Η εταιρεία ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1981 από τους αδελφούς Αραβίδη και κατάφερε με συνέπεια και μεθοδικότητα να κερδίσει τα τελευταία σχεδόν 40 χρόνια ηγετική θέση στον χώρο της.
Μέσα από μια μακρόχρονη εμπειρία και μια στρατηγική σκέψη εξέλιξης πέτυχε την σταδιακή ανάπτυξη της τόσο σε διοικητικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο επενδύοντας σε σταθερούς επιχειρηματικούς βηματισμούς.
// ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΤΙ
Σήμερα η εταιρεία ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ στεγάζεται σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εκτάσεως 3000 τετραγωνικών μέτρων και έχει διαχωρίσει τις λειτουργίες της με τέτοιο τρόπο ώστε αυτές να αφορούν μόνο με εξειδικευμένη φιλοσοφία το εμπορικό ή το τεχνικό τμήμα αντίστοιχα.
Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί την συνέχεια της εξέλιξης της εταιρείας και την δυνατότητα να καλύψει και να εξυπηρετήσει πανελλαδικά τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, ερασιτέχνη ή σπιτιού/εξοχικού.
// ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Κύριο αντικείμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι το εμπόριο εργαλείων, γεωργικών ειδών, μηχανημάτων, αντλιών, αναλώσιμων αλλά και πολλών άλλων διαφόρων προϊόντων πάντοτε φροντίζοντας να ανανεώνει και να εμπλουτίζει συνεχώς τα προϊόντα της προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της αλλά και των εξελίξεων. Με αυτόν το τρόπο προσφέρει ουσιαστικά ένα one-stop shop που στόχο έχει την άρτια εξυπηρέτηση, την αναλυτική παρουσίαση και σύγκριση προϊόντων με ξεκάθαρα χαρακτηριστικά, την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος για τον πελάτη.
Το γεγονός ότι για σχεδόν 40 χρόνια η εταιρεία ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της οφείλεται σε βασικά συστατικά επιτυχίας όπως είναι η ποιότητα, η ποικιλία, η άριστη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, το άρτια οργανωμένο service, οι ανταγωνιστικές τιμές και η αντιπροσώπευση των μεγαλύτερων εταιρειών.