Τηλ. Παραγγελίες: Τηλέφωνο+30 23510 22000

Καλάθι

Mini Cart

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ηλεκτρικό Φορητό Ψαλίδι Κλαδέματος χωρίς Μπαταρία και Εξάρτηση Felco 822-HP (008605)
1050

Ηλεκτρικό Φορητό Ψαλίδι Κλαδέματος χωρίς Μπαταρία και Εξάρτηση Felco 822-HP (008605)

1.050,00 €

FELCO 820-HP, ηλεκτρικό φορητό ψαλίδι κλαδέματος χωρίς μπαταρία και εξάρτηση. Ελαφρύ μοντέλο γρήγορης κοπής.

- +

Με πιστωτική κάρτα από 87.50 € / μήνα σε 12 άτοκες δόσεις

Παράδοση σε ένα Box Now locker δίπλα σου 24/7 από μόνο 2€
Η τιμή μπορεί να διαφέρει στο κατάστημα και online.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: 4-10 ημέρες
SKU 68-01-065
Κωδικός Προμηθευτή: 008605
Brand Felco
Λεπτομέρειες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 

  • Ικανότητα κοπής: 45 mm
  • Βάρος: 980 g

 

Χαρακτηριστικά Και Οφέλη:

 

  • Πλήρως σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελβετία, στη Watch Valley, το FELCO 820 παρέχει άνεση και απόδοση που δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτές κανενός άλλου ηλεκτρικού, φορητού εργαλείου κλαδέματος.
  • Αυτό το μοντέλο υψηλής τεχνολογίας είναι το αποτελέσμα της συνεργασίας μεταξύ των εταιριών FELCO και FELCO Motion (θυγατρική εταιρία της FELCO που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην προσαρμογή και στη συναρμολόγηση ηλεκτρικών, φορητών εργαλείων) και των εξαιρετικά υψηλού επιπέδου ελβετών συνεργατών ανάπτυξης.
  • Η FELCO, ο κορυφαίος κατασκευαστής σε παγκόσμιο επίπεδο σε ψαλίδια κλαδέματος και κοπτήρες καλωδίων έχει σαν στόχο της να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και προσδοκίες των επαγγελματιών κλαδευτών.
  • Ισχυρό, ταχύ, φιλικό στο χρήστη, αποδοτικό και αξιόπιστο, το μοντέλο αυτό είναι κατάλληλο για δύσκολες εργασίες κλαδέματος.
  • Το FELCO 820 καθιστά δυνατή την εύκολη, καθαρή κοπή ακριβείας σκληρού ξύλου, διαμέτρου έως και 45 mm, διασφαλίζοντας παράλληλα μια σημαντική αύξηση στην παραγωγικότητα. Εκτός των άλλων είναι ένα εργαλείο πολλαπλών χρήσεων, ιδανικό για δενδροκομική και δασοκομική εργασία, συντήρηση πάρκων και κήπων και ορισμένα είδη αμπελουργικής εργασίας.
  • Το σετ του FELCO 820 είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας προσεκτικά σχεδιασμένης εργονομίας που στοχεύει στην ανακούφιση των μυών των χεριών και των ώμων κατά τη διάρκεια μιας ημέρας που αφιερώνεται αποκλειστικά στο κλάδεμα.
  • Το FELCO 820 περιλαμβάνει μια μπαταρία και ένα φορτιστή ενώ το Powerpack έχει αναλάβει τον έλεγχο και την τροφοδοσία του εργαλείου.
Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Brand Felco
Καθαρό Βάρος 0.97kg
Brushless Όχι
Τάση Μπαταρίας 36 V
Τύπος Μπαταρίας Λιθίου
Manual/Εγχειρίδιο
Εγγύηση

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ