Τηλ. Παραγγελίες: Τηλέφωνο+30 23510 22000

Καλάθι

Mini Cart

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Κόφτης Καλωδίων και Συρμάτων Felco C7 (007512)
61.6

Κόφτης Καλωδίων και Συρμάτων Felco C7 (007512)

61,60 €

Βιομηχανικά – Κόπτης ατσάλινων συρμάτων έως 7mm. Οι κόφτες συρμάτων είναι ειδικά σχεδιασμένοι για επαναλαμβανόμενη και σκληρή χρήση. Η καινοτόμα τριγωνική κοπή της FELCO σας επιτρέπει να κόψετε προοδευτικά καλώδια, σύρματα και την ίδια στιγμή να αποφύγετε σύνθλιψη των νημάτων.

- +

Με πιστωτική κάρτα από 10.27 € / μήνα σε 6 άτοκες δόσεις

Παράδοση σε ένα Box Now locker δίπλα σου 24/7 από μόνο 2€
Η τιμή μπορεί να διαφέρει στο κατάστημα και online.
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
SKU 68-01-089
Κωδικός Προμηθευτή: 007512
Brand Felco
Λεπτομέρειες

Βιομηχανικά – Κόπτης ατσάλινων συρμάτων έως 7mm. Οι κόφτες συρμάτων είναι ειδικά σχεδιασμένοι για επαναλαμβανόμενη και σκληρή χρήση. Η καινοτόμα τριγωνική κοπή της FELCO σας επιτρέπει να κόψετε προοδευτικά καλώδια, σύρματα και την ίδια στιγμή να αποφύγετε σύνθλιψη των νημάτων. Κοπτικές ακμές και μπουλόνια από σκληρυμένο ατσάλι υψηλής ποιότητας για εξαιρετικές επιδόσεις / με καστάνια που επιτρέπει την εργασία με το ένα χέρι / ατσάλινες χειρολαβές με επένδυση και αντιολισθητική επικάλυψη.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 

  • Κοπή ακριβείας χωρίς σύνθλιψη, χάρη στο κοπτικό σύστημα τριγωνικής διατομής
  • Κοπτικές ακμές και μπουλόνια από σκληρυμένο ατσάλι υψηλής ποιότητας για εξαιρετικές επιδόσεις
  • Με καστάνια που επιτρέπει την εργασία με το ένα χέρι
  • Ατσάλινες χειρολαβές με επένδυση και αντιολισθητική επικάλυψη
  • Συνολικό μήκος: 190 mm

 

 

Τεχνικές Προδιαγραφές Felco:

 

 

  • Λαβές από σφυρηλατημένο αλουμίνιο: Ελαφριές στο βάρος, ανθεκτικές και σταθερές χάρη στο ειδικό κράμα αλουμινίου και τη μέθοδο σφυρηλάτησης, που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των λαβών. Ο εξοπλισμός συνοδεύεται από εγγύηση εφ όρου ζωής*.
  • Καθαρισμός: Σας συνιστούμε να καθαρίζετε το εργαλείο σας μετά από κάθε χρήση. Εάν το εργαλείο σας είναι ιδιαίτερα ακάθαρτο, ή μπορεί να σκουριάσει μετά από έκθεση σε υγρασία, μην καθυστερήσετε τον καθαρισμό του.
  • Λάδωμα: Μετά τον καθαρισμό, σας συμβουλεύουμε να λαδώσετε το εργαλείο σας για να το προστατεύσετε από διάβρωση. Το λάδωμα θα βοηθήσει στην απεμπλοκή του εργαλείου.
  • Ακόνισμα: Σας συνιστούμε να ακονίζετε τα εργαλεία σας τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι το εργαλείο δεν κόβει τόσο καλά όσο συνήθως, ακονίστε το αμέσως!
  • Αφαίρεση: Σας συνιστούμε να αποσυναρμολογείτε το εργαλείο σας σε τακτική βάση, τουλάχιστον όταν φαίνεται να έχει μπλοκάρει.
Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Brand Felco
Καθαρό Βάρος 0.27kg

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ