Για τα φυτά της βεράντας, του κήπου ή του αγρού σας υπάρχουν κάποια εργαλεία που θα σας κάνουν την ζωή πιο εύκολη και μάλιστα από την GARDENA που προσφέρει μοντέρνες, λειτουργικές λύσεις που κρατάνε για χρόνια σε οικονομικές τιμές ώστε να συμπληρώσετε εύκολα την συλλογή σας.

Τα προϊόντα GARDENA με την ονομασία Combi μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το ίδιο κοντάρι, προσφέροντας έτσι μεγάλη ευκολία και εξοικονόμηση χρημάτων.

Κλαδευτήρι

Είναι το πρώτο και πιο χρήσιμο εργαλείο που πρέπει να έχει κάποιος για τον κήπο του. Με αυτό θα κλαδέψετε, θα κόψετε ξερά κλαδιά, ακόμη να κόψετε άλλα υλικά για χρήση σαν ψαλίδι. Η Gardena έχει την πληρέστερη συλλογή από κλαδευτήρια με εγγύηση για έως και 25 χρόνια! Εμείς σας προτείνουμε το σετ κλαδευτήρι Gardena 8790-29 με δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε χέρι συν δώρο σουγιάς.

Κλαδευτήρι Gardena

Σκαλιστήρι με δόντια

Το σκαλιστήρι είναι ίσως το πιο χρήσιμο εργαλείο που πρέπει να έχει κάποιος που ασχολείται με τον κήπο του. Από την μία πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκάψιμο ή σκάλισμα ενώ από την άλλη με τα δόντια μπορείτε να ξεριζώσετε χόρτα και μεγάλα ζιζάνια.

Η πρότασή μας είναι το σκαλιστήρι Gardena 8915-20 για χρήση με λαβή αλλά και προσαρμογή σε κοντάρι.

Σκαλιστήρι gardena

Φτυαράκι

Με αυτό θα κάνετε πολλές δουλειές, θα φυτέψετε σε γλάστρες ή τον κήπο, θα το χρησιμοποιείτε για το φυλλόχωμα και γιατί όχι το καλοκαίρι το παιδί σας μπορεί να φτιάχνει κάστρα στην παραλία!

Η πρότασή μας είναι το φτυαράκι Gardena 8929-20 για χρήση με λαβή αλλά και προσαρμογή σε κοντάρι.φτυαράκι gardena

Για εσάς που καλλιεργείτε τα λαχανικά ή φυτά σας στο έδαφος σε μπαξέ ή αγρό, τότε θα χρειαστείτε σίγουρα και ένα φτυάρι. Η Gardena διαθέτει στην συλλογή το μυτερό πατόφτυαρο Natureline 17001-20 με εργονομική λαβή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα κλασσικά φτυάρια με το ξύλινο κοντάρι.

Πατόφτυαρο Gardena

Φρεζάκι μικρό χειρός

Αυτό το φρεζάκι Gardena Combi 3196-20 θα το λατρέψετε! Δεν θα βρείτε κάτι παρόμοιο εύκολα στην αγορά και είναι ιδανικό για την προετοιμασία της σποράς και το αφράτεμα του χώματος σε παρτέρια. Συνδυάστε το με ένα κοντάρι combi με το ανάλογο μήκος ανάλογα με το ύψος σας.

Φρεζάκι Gardena

Φυτευτήρι-Βολβοφυτευτήρι

Ένα φυτευτήρι θα σας κάνει εύκολη την ζωή ανοίγοντας πανεύκολα μικρές τρύπες και λακκούβες για να φυτέψετε βολβούς ή τα φυτά σας. Η επιλογή της Gardena 3412-20 είναι το πιο αξιόποστο στην αγορά.

 

Πριόνι

Εάν έχετε δέντρα στον κήπο σας ή το πεζοδρόμιο τότε απαραίτητο είναι και ένα πριόνι. Προσοχή θα πρέπει να διαθέτει διπλή σειρά δοντιών ώστε να μπορεί να κόβει προς τα εμπρός και πίσω και χωρίς να σκαλώνει μέσα στο ξύλο. Το πριόνι θα σας είναι χρήσιμο και σε άλλες εργασίες με ξύλο που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε στο σπίτι. Σας προτείνουμε το αναδιπλούμενο πριόνι Gardena 8743-20

Σπαστό πριόνι Gardena

Λάστιχα ποτίσματος

Κλείνοντας τις προτάσεις μας για εργαλεία απαραίτητα στον κήπο, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε τα λάστιχα ποτίσματος. Για το μπαλκόνι σας υπάρχουν ειδικά λάστιχα που επεκτείνονται όπως το Λάστιχο σπιράλ Gardena City Gardening 18424-20 ή το υφασμάτινο επεκτεινόμενο λάστιχο Gardena Liano 18425-20.

Για τον κήπο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα λάστιχα GARDENA της σειράς Flex που αντέχουν στον ήλιο και δεν τσακίζουν, ενώ για πιο οικονομική λύση επιλέξτε την σειρά Classic. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε και το καρούλι που σας ταιριάζει ή μια κρεμάστρα λάστιχου για τον τοίχο, ώστε το λάστιχό σας να μην πιάνει χώρο και να τυλίγεται εύκολα.