Το ξέρατε πως μπορείτε να ζεστάνετε εύκολα και οικονομικά χώρους όπως θερμοκήπια, οικοδομές, βιομηχανίες, συνεργεία και αποθήκες με αερόθερμα υγραερίου ή πετρελαίου.

Η λύση είναι τα MASTERS Heaters με προέλευση από την Ιταλία όπου με τεχνογνωσία και εμπειρία άνω των 60 ετών στην θέρμανση, ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία.

Οι κύριες κατηγορίες αερόθερμων που μπορείτε να επιλέξετε είναι:

Αερόθερμα υγραερίου

Οι θερμάστρες αερίου Master αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή για όσους χρειάζονται άμεση θέρμανση μεγάλων χώρων. Το χαρακτηριστικό τους που ξεχωρίζει είναι η ικανότητά τους να παράγουν μεγάλες ποσότητες θερμότητας, ενώ παραμένουν πολύ οικονομικές και αποδοτικές.

Αυτές οι κινητές θερμάστρες αερίου είναι ειδικά σχεδιασμένες για καλά αεριζόμενους χώρους, όπως οικοδομές, αποθήκες και εργοστάσια. Η ευελιξία τους τις καθιστά ιδανικές για κινητές εφαρμογές, ενώ η οικονομική λειτουργία τους εξασφαλίζει αποδοτική χρήση ενέργειας.

αερόθερμο υγραερίου MASTER

Αερόθερμα πετρελαίου

Είναι εξαιρετικά αποδοτικές συσκευές, σχεδιασμένες για να παρέχουν μεγάλους όγκους άμεσης θερμότητας στις περιπτώσεις που απαιτείται άμεση θέρμανση. Ιδιαίτερα κατάλληλες για χώρους όπως αποθήκες εργοστασίων και εργοτάξια, αυτές οι θερμάστρες προσφέρουν αξιόπιστη και άμεση λύση για τη διατήρηση ευχάριστων θερμοκρασιών σε ανοικτούς ή καλά αεριζόμενους χώρους.

αερόθερμο πετρελαίου MASTER

Ηλεκτρικά αερόθερμα

Οι αερόθερμες ηλεκτρικές θερμάστρες που προσφέρουμε ανήκουν σε μια υψηλής απόδοσης κατηγορία συσκευών, ευρέως χρησιμοποιούμενων σε ποικίλες περιπτώσεις θέρμανσης. Αυτές οι θερμάστρες προσφέρουν ασφαλή, καθαρή και γρήγορη θέρμανση, αντιπροσωπεύοντας μια ιδανική λύση για προσωρινές ή έκτακτες καταστάσεις, καθώς είναι φορητές.

Ηλεκτρικά αερόθερμα

Ηλεκτρικές θερμάστες

Οι ηλεκτρικές θερμάστρες ακτινοβολίας αποτελούν μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο για την άμεση θέρμανση αντικειμένων ή ανθρώπων. Αυτές οι θερμάστρες προσφέρουν καθαρή θερμότητα χωρίς την ανάγκη θέρμανσης του αέρα, καθιστώντας τις ιδανικές για χρήση σε σπίτια, καταστήματα, συνεργεία και άλλους χώρους.

ηλεκτρική θερμάστρα

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα αυτών των θερμαντικών συσκευών είναι η δυνατότητα να παρέχουν άμεση θέρμανση σε συγκεκριμένα σημεία χωρίς απώλειες ενέργειας στον αέρα. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για τη θέρμανση συγκεκριμένων περιοχών εντός ενός χώρου, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση ενέργειας.

 

Επιπλέον, οι ηλεκτρικές θερμάστρες ακτινοβολίας είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για οικιακή χρήση και χώρους εργασίας, προσφέροντας ασφαλή και αποτελεσματική θέρμανση.

Ποια είναι όμως η πιο κοινή και οικονομική επιλογή;

Κάθε χώρος και χρήση έχει διαφορετικές απαιτήσεις, όμως οι πλειοψηφία των επαγγελματιών επιλέγουν αερόθερμο υγραερίου, κυρίως για:

-Οικονομική και εύκολη αγορά φιάλης υγραερίου

-Υψηλή απόδοση

-Εύκολη μεταφορά, πολύ ελαφρύ μηχάνημα

Είναι ασφαλή;

Τα αερόθερμα υγραερίου είναι απόλυτα ασφαλή, στην συσκευασία περιλαμβάνεται και ο σωλήνας με τον ρυθμιστή αερίου έτοιμο προς χρήση. Ο ρυθμιστής περιλαμβάνει βαλβίδα ασφαλείας που σταματά τη ροή αερίου σε περίπτωση διαρροής στο σωλήνα αερίου.

Μπορείτε να προμηθευτείτε και θερμοστάτη χώρου για αυτόματη ρύθμιση του αερόθερμου (σβήσιμο και εκκίνηση) στην θερμοκρασία που επιθυμείτε τον χώρο.

 

Πως μπορώ να βρω ποιο αερόθερμο είναι κατάλληλο για τον χώρο μου;

Οι συνιστώσες για να βρούμε το κατάλληλο αερόθερμο είναι:

- Ο όγκος του χώρου

- Η μόνωση (τοίχος με μόνωση ή χωρίς, τέντα, θερμοκήπιο με μονο νάυλον κτλ)

- Η εξωτερική θερμοκρασία καθώς

- Η επιθυμητή εσωτερική θερμοκρασία που θέλουμε να έχουμε.

Παράδειγμα:

Ένα θερμοκήπιο διαστάσεων 20μ Χ 5μ Χ 4μ ύψος έχει ουσιαστικά όγκο 400m3

Με εξωτερικές θερμοκρασίες 5oC και επιθυμητή θερμοκρασία μέσα 15 oC, απαιτούνται 25KW ενέργειας, επομένως το ιδανικό μοντέλο είναι το αερόθερμο υγραερίου BLP33 με ισχύ 33kw

 

Οι ίδιες ακριβώς διαστάσεις και απαιτήσεις αλλά σε ένα χώρο που έχει τοίχο με τούβλα (πάχους 25εκ απαιτούνται μόνο 9kw ενέργειας! Επομένως ιδανικό μοντέλο είναι το μικρότερο αερόθερμο υγραερίου BLP17Μ με μέγιστη 17KW.

Μπορείτε και εσείς εύκολα να υπολογίσετε την ενέργεια σε KW με τον ειδικό υπολογιστή θέρμανσης βάζοντας απλά τις διαστάσεις, την μόνωση και τις θερμοκρασίες.