Πολλές φορές δεν χαιρόμαστε πλήρως τους εξωτερικούς χώρους λόγο του δυνατού ήλιου και της ζέστης. Αυτό μπορεί εύκολα και οικονομικά να αντιστραφεί!

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε πως θα έχουμε ωραία δροσερή σκιά στον κήπο μας, στο μπαλκόνι, στην βεράντα ακόμη και στο camping ή το beach bar με μοντέρνους σχεδιασμούς και υψηλή σκίαση έως 90%.

Τρίγωνο πανί σκίασης

Με πυκνότητα 180gr ανά τ.μ. και σκίαση 90% με μοντέρνο τρίγωνο σχεδιασμό είναι ιδανικό για να προσφέρει δροσερή σκιά από τον καλοκαιρινό ήλιο με UV προστασία για μέγιστη αντοχή.

Έχουν γερή ραφή περιμετρικά ανθεκτική στον ήλιο και στην βροχή, με 3 μεταλλικούς κρίκους στις άκρες, προορίζεται για στήριξη από 3 σημεία.

Διαθέσιμο σε μπεζ, λευκό και γκρι και διαστάσεις 3.6μ Χ 3.6μ Χ 3.6μ ή 5μ Χ 5μ Χ 5μ.

Τετράγωνο ή ορθογώνιο πανί σκίασης

Η ίδια ποιότητα σκίασης και τα ίδια χρώματα (μπεζ, λευκό, γκρί) υπάρχουν και σε ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα σε διάφορα μεγέθη για να καλύψουν κάθε χωροταξική ανάγκη.

 

Δίχτυ παραλλαγής

Εκτός από στρατιωτική χρήση για απόκρυψη, έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια λόγο της σκίασης που προσφέρει, το μοντέρνο σχέδιο και την ποιότητα που αντέχει.

Χρησιμοποιείται σε κήπους, εξωτερικούς χώρους, beach bar και camping. Μαζεύει πανεύκολα και μπαίνει σε τσαντάκι που συνοδεύεται .Έχει σχοινιά ραμμένα πάνω στο δίχτυ ανά 1m και σε κάθε γωνία για σταθερό δέσιμο. Μπορεί να μένει μόνιμα εκτεθειμένο στον ήλιο, επί πολλούς μήνες.

Διατίθεται σε μπεζ, γκρι, λευκό, καφέ/μπεζ και το κλασσικό πράσινο καμουφλάζ. Οι διαθέσιμες διαστάσεις είναι από 2Χ3μ έως 4Χ6μ για να καλύψουν κάθε πιθανή σας ανάγκη.

 

Extra Tip

Μπορείς να δώσεις μια νότα πράσινου στο μπαλκόνι σου, τα κάγκελά σου ή τον φράχτη με μια συνθετική φυλλωσιά όπως αυτή παρακάτω! Προσφέρει ιδιωτικότητα από αδιάκριτα βλέμματα και ταιριάζει σε κάθε χώρο. Επίσης προσφέρει σκιά αν μπει στα κάγκελα μπαλκονιού και ρίχνει την θερμοκρασία από 5 έως 10 Βαθμούς στο δάπεδο!

 

Για την ίδια χρήση για διαχωρισμό μπαλκονιών και προστασία από ήλιο και αδιάκριτα βλέμματα υπάρχουν και έτοιμα δίχτυα μπαλκονιού με μεταλλικούς κρίκους όπως το παρακάτω.

Διχτυ μπαλκονιού

 

Μπορείτε να βρίτε στο κατάστημά μας όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα πανιά σκίασης, δίχτυα σκίασης και φυλλωσιές. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας.