Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά ένα πλυστικό μηχάνημα

 

Εισαγωγή

 

Ένα πλυστικό μηχάνημα μπορεί να πάρει τη σκληρή δουλειά από ένα πλήθος εργασιών καθαρισμού, απλώς εκτοξεύοντας ένα πίδακα νερού για να χτυπήσει τη βρωμιά από οποιαδήποτε επιφάνεια. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως με το πλυστικό μηχάνημα κάνετε οικονομία στο νερό σε σχέση με το αν πηγαίνατε να κάνετε την ίδια δουλειά με ένα συμβατικό λάστιχο νερού, και  μπορεί πραγματικά να κάνει τον καθαρισμό πολύ διασκεδαστικό. Παρακάτω αναφέρουμε όλα τα είδη εργασιών που θα μπορούσαν να απλοποιηθούν χρησιμοποιώντας ένα πλυστικό μηχάνημα καθώς και τί πρέπει να προσέξουμε για την επιλογή του πιο κατάλληλου για εμάς πλυστικού μηχανήματος:

 

Ποιο πλυστικό μηχάνημα είναι κατάλληλο για εμένα;

 

Όποιος κι αν είναι ο λόγος για τον οποίο παίρνετε ένα πλυστικό μηχάνημα, υπάρχει μια σειρά παραγόντων που θα απαιτούν πάντα προσοχή. Κοιτάζοντας πόσο ισχυρή είναι η πίεση του πλυστικού, τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα είναι πίσω από το πίδακα νερού και τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανότητα του να μετατοπίζει επίμονη βρωμιά. Όσο μεγαλύτερη η ροή του νερού, τόσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια που θα μπορεί να αντιμετωπίσει σε ένα δεδομένο χρονικό διάστημα.

Φροντίστε να λάβετε υπόψη και άλλα πρακτικά θέματα όπως:

  • Το μήκος του εύκαμπτου σωλήνα και των καλωδίων
  • Το βάρος του μηχανήματος και αν έχει ή όχι τροχούς
  • Πού θα αποθηκευτεί το μηχάνημα όταν δεν χρησιμοποιείται;
  • Πόσο μακριά βρίσκονται οι πρίζες νερού και ηλεκτρικού ρεύματος από όπου θα χρησιμοποιείτε το πλυστικό;

Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα πλυστικό μηχάνημα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και θα προσθέσει πολλή ευκολία στη ζωή σας.

 

Πλύσιμο αυτοκινήτου:

 

Αυτή η εργασία μπορεί να γίνει πολύ ευκολότερη χρησιμοποιώντας ένα Karcher πλυστικό μηχάνημα. Ο ισχυρός πίδακας νερού που εκτοξεύεται μπορεί να διώξει τη βρωμιά από τα δύσκολα και μη  προσβάσιμα σημεία του αυτοκινήτου, όπως οι τροχοί με ευκολία.

Θα πρέπει να ξεκινήσετε διώχνοντας τυχόν βρωμιά από την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιώντας τον απλό πίδακα νερού σε λειτουργία υψηλής πίεσης.  Ένα γωνιακό ακροφύσιο είναι τέλειο για αυτή την εργασία καθώς σας επιτρέπει να μπείτε σε όλα αυτά τα μη προσβάσιμα μέρη όπως εσωτερικές καμάρες των τροχών και άλλα σημεία από αυτά που μπορεί να φράξουν με βρωμιά από την καθημερινή οδήγηση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις προδιαγραφές οποιουδήποτε πλυστικού πριν το αγοράσετε, δεδομένου ότι ένα υπερβολικά δυνατό πλυστικό μπορεί να σας ξύσει το χρώμα του αυτοκινήτου σας τόσο εύκολα όσο την βρωμιά. Ένα μηχάνημα με ρυθμιζόμενη πίεση είναι το καλύτερο δεδομένου ότι θα θελήσετε χαμηλότερη πίεση για το σαπούνισμα και το πλύσιμο καθώς επίσης και την ισχυρή έκρηξη για την αφαίρεση της βρωμιάς.

 

Δύο άλλα βασικά χαρακτηριστικά για το πλύσιμο αυτοκινήτων είναι ένα εξάρτημα βούρτσας και ένα δοχείο απορρυπαντικού. Μόλις αφαιρέσετε την περισσότερη από την σκληρή βρωμιά γεμίστε το πλυστικό με ένα μείγμα νερού και συμβατού σαμπουάν αυτοκινήτου και ψεκάστε το αυτοκίνητο από επάνω προς τα κάτω. Στην συνέχεια τρίψτε το απαλά με την βούρτσα και ξεπλύνετε.

 

Πλύσιμο βεραντών και αίθριου χώρου :

 

Ένα πλυστικό μηχάνημα είναι πραγματικά η μόνη επιλογή για τη μετατόπιση της επίμονης βρωμιάς που μπορεί να δημιουργηθεί σε πλακόστρωτα, αίθρια, δρόμους και άλλες εξωτερικές επιφάνειες. Παρόμοια με το πλύσιμο ενός αυτοκινήτου, ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το αίθριό σας είναι να ξεκινήσετε εκτοξεύοντας πρώτα την πολύ βρωμιά με μια σκανδάλη υψηλής πίεσης και στη συνέχεια πλύνετε χρησιμοποιώντας μια ρύθμιση χαμηλότερης πίεσης και νερό αναμεμειγμένο με απορρυπαντικό.

 

Πολλά πλυστικά μηχανήματα συνοδεύονται με ένα ειδικό εξάρτημα καθαρισμού αίθριου που μπορεί να κάνει το μηχάνημα ευκολότερο να χειριστεί σε μια μεγάλη επιφάνεια, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο καθάρισμα  καθ 'όλη τη διάρκεια. Ένα ακροφύσιο με δυνατότητα περιστροφικής εκτόξευσης, που ο πίδακας νερού περιστρέφεται  καθώς βγαίνει, μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμο για να μετατοπίσει κάθε τελευταίο κομμάτι της βρωμιάς.

 

Καθαρισμός Παραθύρων:

 

Εάν ψάχνετε μια συσκευή που θα εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια κατά τον καθαρισμό των παραθύρων σας στο σπίτι, ο τζαμοκαθαριστής είναι πραγματικά αυτό που χρειάζεστε. Ένα πλυστικό πιθανότατα θα είναι πολύ ισχυρό για αυτή τη δουλειά. Ένας τζαμοκαθαριστής είναι ένα εργαλείο χειρός για τον καθαρισμό παραθύρων και άλλων λείων, γυαλιστερών επιφανειών χρησιμοποιώντας λειτουργία αναρρόφησης νερού για να απορροφήσει τυχόν περίσσεια νερού, διασφαλίζοντας ότι δεν μένουνε ίχνη ή σημάδια. Οι περισσότεροι τζαμοκαθαριστές τροφοδοτούνται με μπαταρία για να είναι πολύ ευέλικτοι στην εφαρμογή, αλλά πριν αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι είστε άνετοι με το βάρος και ότι η λεπίδα είναι το κατάλληλο μέγεθος για να ταιριάζει μεταξύ των υαλοπινάκων.

 

 

Βρείτε σε εμάς τον ιδανικό Karcher τζαμοκαθαριστή που θα κάνει τον καθαρισμό των τζαμιών σας παιχνίδι.

 

Τώρα είστε έτοιμοι να επιλέξετε το πλυστικό μηχάνημα που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες!!!

 

Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε πλυστικά μηχανήματα για όλες τις ανάγκες.