Η Gripple είναι Αγγλική εταιρία και ηγέτης στην παγκόσμια αγορά τεντωτήρων και σφικτήρων σύρματος. Προσφέρει πρωτοποριακές, γρήγορες, λειτουργικές και οικονομικές λύσεις για αμπέλια, άλλες γραμμικές καλλιέργειες καθώς και στήριξη και περίφραξη.

Τα βασικά πλεονεκτήματα είναι:

- Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος

Λιγότερα εργατικά χέρια και πιο απλές διαδικασίες

- Ολοκληρωμένες λύσεις

Τα είδη Gripple έχουν πολλές εφαρμογές και καλύπτουν ότι χρειαστείτε

- Αντοχή στον χρόνο

Πρώτης ποιότητας υλικά και προϊόντα κατασκευασμένα στην Ευρώπη

 

Λύσεις για αμπελώνες

-Gripple Plus

Οι πιο γνωστοί τεντωτήρες Gripple σε 3 μεγέθη Small (για σύρμα 1.40-2.20mm και έως 300kg), Medium (για σύρμα 2-3.25mm έως 400kg), Large (για σύρμα 3.25-4.20mmvκαι έως 600kg).

Το τέντωμα είναι εύκολο κάθε χρόνο, ξανά και ξανά, δεν σκουριάζει, δεν στρίβεται το σύρμα και τοποθετείται πολύ γρήγορα.

Gripple plus τεντωτήρες

-Άγκυρες APEX

Δεν χρειάζεται πια η χρήση αντηρίδας για την στήριξη του πασσάλου. Η άγκυρα της Gripple τοποθετείται εύκολα στο χώμα ακόμη και εάν είναι πετρώδες, δεν ανακατεύει το χώμα και μπορείτε να συνδέσετε το σύρμα και να τεντώσετε όσο θέλετε άμεσα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε μέρες ώστε να κάτσει το χώμα όπως στην κοινή αντηρίδα.

Μπορείτε να βρείτε 2 μεγέθη άγκυρας (Apex 3 και Apex 4) καθώς και με άκαμπτο βραχίονα ή συνθετική ίνα σε διάφορα μήκη. Αν χρησιμοποιείτε συνθετική ίνα, το κομμάτι που εξέχει από το έδαφος πρέπει να καλύπτεται με ένα κομμάτι πλαστικού σωλήνα ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού ή κοπής στο κόψιμο με μισινέζα η καταστροφέα.

τοποθέτηση άγκυρας gripple

-GPAK για στήριξη μεταλλικού, ξύλινου ή τσιμεντένιου πασσάλου

Το kit GPAK Plus M είναι ιδανικό για αγκύρωση τερματικού μεταλλικού πασσάλου. Είναι έτοιμο προς χρήση, κομμένο και πριτσινωμένου συρματόσχοινο με τεντωτήρα Gripple GP. Περιέχει και μια ροδαντζα και δύο προστατευτικά ώστε να σχηματίζει αγκύρωση τριών σημείων που δεν κόβεται.

Όπως και τα υπόλοιπα εξαρτήματα Gripple τεντώνεται εύκολα ξανά και ξανά κάθε χρόνο!

Το kit GPAK Plus W είναι σχεδιασμένο για αγκύρωση σε ξύλινους και τσιμεντένιους πασσάλου, με την διαφορά ότι περιλαμβάνει Gripple Plus αντί για Gripple GP.

GPAK Kit

Λύσεις για γραμμικές καλλιέργειες (ακτινίδια)

-Άγκυρες APEX

Η διαφορά με τους αμπελώνες είναι ότι στις γραμμικές καλλιέργειες δέντρων χρειαζόμαστε μεγαλύτερη άγκυρα APEX 5 (αναμένεται) με πολύ μεγαλύτερη αντοχή σε κιλά, η οποία τοποθετείται με τρακτερ

άγκυρα apex gripple

-DPAK για αγκίστρωση πασσάλων

Είναι κιτ τεντωτήρα με σύρμα που θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο και εργατικά χέρια κάνοντας την τοποθέτηση και συντήρηση πασσάλων πανεύκολη εργασία. Είναι κατάλληλο για αγκύρωση σε ξύλινους, τσιμεντένιους και μεταλλικούς πασσάλους με γαλβανιζέ σύρμα εξαιρετικής ποιότητας με τις άκρες του να μην ξεφτίζουν. Εύκολο τέντωμα κάθε χρόνο και το gripple κλειδώνει με άλλεν. Υπάρχει σε DPAK 6 με 4μ σύρμα ή 5μ σύρμα ή 6μ σύρμα για έως 1750kg.

dpak

-Ενωτήρας-τεντωτήρας GP90

Ένας πρωτοποριακός ενωτήρας και τεντωτήρας μαζί, για γραμμικές καλλιεργείς και θερμοκήπια όπου μπορείτε να ενώσετε τις εσωτερικές γραμμές με την πλαϊνό σύρμα της εγκατάστασής σας. Φυσικά προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσετε τον ενωτήρα Gripple GP90 είναι να μην χρησιμοποιείτε σωλήνα στα πλαϊνά της καλλιέργειας αλλά σύρμα. ‘Έτσι εξοικονομείτε χρόνο εγκατάστασης αλλά και τεντώνετε πανεύκολα κάθε χρόνο!

gp90

Σημαντικό

Όλοι οι τεντωτήρες Gripple τεντώνουν με το εργαλειο Gripple Torq και για ακόμη μεγαλύτερη δύναμη τεντώματος όπως πχ για το DPAK μπορείτε να χρησιμοποιείτε και το μεγάλο εργαλείο Gripple Contractor.

Tip

Με το εξάρτημα Gripple GP Fix μπορείτε να ενώσετε το σύρμα που κόβεται κατά λάθος κατά το κλάδεμα σε χρόνο ρεκόρ. Είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε τσέπη κάθε εργάτη γης!

GP Fix επιδιόρθωση σύρματος

Extra tip

Χρησιμοποιείτε κόφτες σύρματος της Gripple οι οποίοι είναι εξαιρετικής ποιότητας, Made in Japan, εγγυώνται καθαρό, ακριβές και εύκολο κόψιμο κάθε σύρματος που δεν θα καταστρέφει τις άκρες του. Μπορείτε να αγοράσετε τον μικρό κόφτη Gripple για έως 4 χιλιοστά σύρμα και τον μεγάλο κόφτη Gripple για έως 6 χιλιοστά σύρμα.

 

Για κάθε ερώτηση ή επίδειξη μην διστάσετε να μας ρωτήσετε.

*Εάν είστε κατάστημα και ενδιαφέρεστε για πώληση χονδρικής παρακαλώ τηλεφωνήστε μας στο 2351022000