Θέλεις κι εσύ να κάνεις τα μικρόβια και τους ιούς να εξαφανιστούν σαν ατμός; Εδώ θα σου πούμε πως!

Οι ατμοκαθαριστές ενδείκνυνται αποδεδειγμένα για καθαρισμό απολύμανσης για τη διασφάλιση της επαρκούς υγιεινής και την καταπολέμηση των επιβλαβών μικροβίων ή ιών, είναι μια αποτελεσματική λύση καθαρισμού που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας καθαρισμού και έλλειψης χημικών προϊόντων.



Αρχικά ας δούμε τί είναι απολύμανση..

Η απολύμανση είναι η εξόντωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς και τον κορωνοιό κατά 99,99%). Είναι μια μέθοδος που αποσκοπεί στην μείωση του κινδύνου μετάδοσης επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η μείωση του μικροβιακού φορτίου στο χώρο τον οποίο γίνεται.

Η απολύμανση γίνεται σε χώρους που συναθροίζονται πολλά άτομα, όπως γραφεία, καταστήματα, σχολεία, νηπιαγωγεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία αλλά και το σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου υγιεινής όπως επίσης και η μείωση του κινδύνου μετάδοσης των διαφόρων μολυσματικών ασθενειών. Άλλωστε τα παράσιτα αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες πηγές δηλητηριωδών οργανισμών και οι τροφικές δηλητηριάσεις που προκαλούν αποτελούν ένα από σοβαρότερα προβλήματα της εποχής μας.



Ζήστε τώρα σε ένα υγιεινό περιβάλλον!

Υγιεινό και σχολαστικό καθάρισμα με εξαιρετικής ποιότητας και καινοτομίας ατμοκαθαριστές.

Κατά τον καθαρισμό τοίχων, δαπέδων ή επίπλων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν επαγγελματικοί ατμοκαθαριστές για την αποτελεσματική μάχη ενάντια στα μικρόβια, τα βακτήρια και τους ιούς. Ο ατμός εξέρχεται από το ακροφύσιο σε μικροσκοπικές σταγόνες και, ανάλογα με το είδος της συσκευής, σε θερμοκρασία περίπου 100 βαθμών Κελσίου και μέγιστη πίεση 4 έως και 8 bar. Η επιτάχυνση είναι περίπου 170 km/h. Συνεπώς, ο ατμός φτάνει σε όλες τις ρωγμές ή δυσπρόσιτα σημεία όπου δεν φτάνουν εύκολα οι βούρτσες ή τα πανιά. Με αυτό τον τρόπο, τα δυσπρόσιτα σημεία μπορούν να καθαριστούν με υγιεινό και σχολαστικό τρόπο.

Αυτά είναι τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά ατμοκαθαριστών που πρέπει να προσέξουμε:

Τα πιο σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά των ατμοκαθαριστών είναι η δυνατότητα συνεχούς ανεφοδιασμού, ο χρόνος θέρμανσης, η ισχύς, η πίεση, η παροχή ατμού και τα επίπεδα θορύβου.

Παρακάτω δες μερικούς τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ατμοκαθαριστή σου:

Απολύμανση ρούχων

Καθαρισμός-απολύμανση καναπέ και κουρτινών

Καθαρισμός-απολύμανση στρώματος

Καθαρισμός δαπέδου και χαλιών

Καθαρισμός αρμών

Καθαρισμός-απολύμανση μπάνιου

Καθαρισμός-απολύμανση παιδικών αντικειμένων



Πιο συγκεκριμένα το ξέρατε ότι μπορείτε να καθαρίσετε:

Καλοριφέρ

Βρύσες

Νιπτήρες

Πλακάκια

Παράθυρα, Παντζούρια, καθρέπτες

Απορροφητήρας

Φούρνος και εστίες κουζίνας

Ψησταριά BBQ



Λύσε τα χέρια σου στην απολύμανση και επέλεξε έναν από τους ατμοκαθαριστές της KARCHER.