Η Τσικνοπέμπτη, αυτή η αγαπημένη ελληνική γιορτή που μας προσκαλεί να απολαύσουμε μεταξύ άλλων την απόλυτη γευστική απόλαυση του grill και του κάρβουνου απέχει μόλις λίγες ημέρες! Και τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το να συγκεντρωθούμε με φίλους και οικογένεια γύρω από μια ψησταριά, να αρωματίζουμε τον αέρα με τη μυθική μυρωδιά του ψητού κρέατος και να δημιουργούμε αξέχαστες στιγμές.

Στο aravidis.gr, ανακαλύπτουμε την τελειότητα όταν πρόκειται για ψησταριές. Είτε προτιμάτε την παραδοσιακή ψησταριά με κάρβουνα, είτε είστε φανατικός της άνεσης και της ευκολίας με μία ψησταριά υγραερίου, είτε την ευκολία και οικονομία τηε ηλεκτρικής ψησταριάς, εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε την Τσικνοπέμπτη αξέχαστη.

Ψησταριές Υγραερίου: Άνεση και Ευκολία

Για όσους επιζητούν την άνεση και την ταχύτητα στο ψήσιμο, οι ψησταριές υγραερίου αποτελούν την ιδανική επιλογή. Στο aravidis.gr, διαθέτουμε μια εκτενή γκάμα ψησταριών υγραερίου από τις κορυφαίες μάρκες, όπως η Weber, η Bormann και η Unimac, που εξασφαλίζουν την εύκολη χρήση και την απόλυτη ποιότητα ψησίματος.

Η ψησταριά υγραερίου αποτελεί πάντα την ιδανική επιλογή γιατί συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα. Με μόλις 10 λεπτά προθέρμανσης, προσφέρει άμεση χρήση, ενώ διακρίνεται για τις χαμηλές εκπομπές τσίκνας και την ακρίβεια στο ψήσιμο. Εάν λοιπόν έχετε αρκετό χώρο στον κήπο ή τη βεράντα σας, μια ψησταριά υγραερίου θα απογειώσει την Τσικνοπέμπτη σας!

Ψησταριά υγραερίου

 

Ψησταριές Κάρβουνου: Το Μυστικό της Παράδοσης

Η απόλαυση του ψητού κρέατος με τη μοναδική γεύση που προσφέρουν τα κάρβουνα είναι μία εμπειρία που δεν συγκρίνεται. Στο aravidis.gr, θα βρείτε μια εκτενή ποικιλία ψησταριών κατάλληλων για κάρβουνα, από τις κορυφαίες μάρκες, που εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Από τις πιο συμπαγείς και εύκολες στη μεταφορά για τις εκδρομές σας έως και τις πιο εντυπωσιακές και λειτουργικές για τον κήπο σας, θα βρείτε την ιδανική ψησταριά κάρβουνου για να αναδείξετε τον ψήστη μέσα σας.

Σας προτείνουμε την best seller Weber Master Touch GBS για να συνδυάσετε παράδοση - καινοτομία και εξοικονόμηση χώρου!

Ηλεκτρικές ψησταριές

Αν δεν είσαι φαν του κάρβουνου ή δεν έχει τον χώρο και budget για μια καλή ψησταριά υγραερίου, υπάρχει πάντα η λύση της ηλεκτρικής ψησταριάς. Μια ηλεκτρική ψησταριά ξεχωρίζει για την ευκολία που προσφέρει τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους ψήστες. Είναι μικρή και εύκολη στη μετακίνηση, απλά χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει και προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τα πιάτα της Τσικνοπέμπτης χωρίς φόβο να καούν. Ψήσε γρήγορα, απλά και υγιεινά τα αγαπημένα σας φαγητά εντός ή εκτός σπιτιού σας, από μπριζόλες και μπέργκερ μέχρι ψάρια και λαχανικά. οι τιμές ξεκινάνε από 19€ και ξεπερνάνε τα 1000€ !

Άλλα Αξεσουάρ Ψησίματος

Εκτός από ψησταριές, το aravidis.gr προσφέρει επίσης μια πληθώρα αξεσουάρ ψησίματος που θα κάνουν την εμπειρία του ψησίματος ακόμη πιο ευχάριστη και λειτουργική. Από μαντεμένια σκεύη Lodge και εκκινητές κάρβουνου έως και σχάρες, καθαριστικά, κάρβουνα, μπρικέτες και άλλα, στο aravidis.gr θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να εξοπλίσετε πλήρως τον χώρο ψησίματός σας.

 

Pro Tips

1.  Προετοιμάσου από νωρίς έχοντας την κατάλληλη ψησταριά

2. Ξεκίνα με καθαρή ψησταριά

3. Αγόρασε καλό κρέας και μαρινάρισέ το

4. Κράτα σταθερή την θερμοκρασία της ψησταριάς. Χρησιμοποίησε το θερμόμετρο της ψησταριάς και γιατί όχι και θερμόμετρο κρέατος

5. Χρησιμοποίησε ξύλα καπνίσματος για να δώσεις την έξτρα νότα

 

Και αν δεν σου πετύχει το ψήσιμο, κάνε προπόνηση για το Πάσχα !