Τηλ. Παραγγελίες: Τηλέφωνο+30 23510 22000

Καλάθι

Mini Cart

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Συμβουλές και Λύσεις
Πώς να φροντίσετε τους θάμνους στους φράχτες σας

Ένας περιποιημένος φράχτης μπορεί να αναδείξει όλο το σπίτι σας και να ξεχωρίζει ακόμα και αν είναι μικρό ή παλιό. Οι θάμνοι στους φράχτες προσφέρουν επίσης ιδιωτικότητα καθώς αποφεύγετε τους αδιάκριτους περαστικούς. Δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος κλαδέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς να ψεκάσετε τα φυτά σας με ασφάλεια

Ο ψεκασμός (ράντισμα) των φυτών, δέντρων και αμπελιών είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση ασθενειών αλλά είναι επιβεβλημένη και η χρήση εξοπλισμού προστασίας, διότι η υγεία σας μπορεί να επηρεαστεί σημαντικά αν είστε απρόσεκτοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς να επιλεξω εργαλεία για το σπίτι

Η επιλογή του σωστού εργαλείου για κάποια από τις δουλείες του σπιτιού ή μαστορέματα που θέλετε να κάνετε, είναι πολλές φορές πρόκληση. Με τον παρακάτω οδηγό για σας διασαφηνίζουμε και σας προτείνουμε τα κατάλληλα εργαλεία που θα σας λύσουν τα χέρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θέλεις κι εσύ να κάνεις τα μικρόβια και τους ιούς να εξαφανιστούν σαν ατμός? Εδώ θα σου πούμε πως!

Ήξερες ότι οι ατμοκαθαριστές της Karcher αποδεδειγμένα σκοτώνουν ιούς, τον κορωνοϊός και μικρόβια σε ότι επιφάνεια μπορείς να φανταστείς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χρήσιμες Συμβουλές για σωστό Κλάδεμα Αμπελιού

Το σωστό κλάδεμα του αμπελιού κρίνει τελικά το αποτέλεσμα του καρπού και του χυμού του. Συνεπώς το κλάδεμα είναι μείζονος σημασίας για την καρποφορία του αμπελώνα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τι είδους σιλικόνη (σφραγιστικό ή κόλλα) να χρησιμοποιήσω;

Έχετε μπερδευτεί με του διάφορους τύπους σφραγιστικών που υπάρχουν. Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το κατάλληλο σφραγιστικό ή κόλλα για τις ανάγκες σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τι θα πρέπει να γνωρίζετε όταν αγοράζετε έναν νέο Φυσητήρα;

Μόλις ξεκινήσει το φθινόπωρο, τα φύλλα πέφτουν από τα δέντρα και απλώνονται στους δρόμους, στα πεζοδρόμια ή στον κήπο. Με ένα φυσητήρα φύλλων όλες οι περιοχές μπορούν να καθαριστούν από το φύλλωμα σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Μάθε όσα χρειαζεσαι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς Να Επιλέξετε Το Καταλληλότερο Αλυσοπρίονο Για Τις Ανάγκες Σας

Είναι σημαντικό πριν αγοράσετε ένα αλυσοπρίονο, να αξιολογήσετε σωστά τις εργασίες που θέλετε να κάνετε και τις ανάγκες που έχετε, προκειμένου να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις.Εάν και εσάς σας απασχολεί το ερώτημα ποιο αλυσοπρίονο να πάρω τότε η λύση βρίσκεται στο παρακάτω άρθρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

33 στοιχεία για την 40 των 45 συνολικό

Εμφάνιση ανά σελίδα